Nedan kan ni se våra omdömen! 

 

 

 

 

 

  

Lundqvist Bad och Bygg AB

Lundqvist Bad och Bygg AB

  

Badrumsrenovering och nyttjande av uppfinningen SveLa-Kärran

Bygget fortskred enligt plan och kunden var mycket nöjd, bilder finns under referenser. Kunden valde att skicka in omdömet via brev som vi publicerat nedan. 

  

Renovering av badrum i Tyresö

Matilda B

Vårt badrum i Tyresö blev klart igår och vi är fantastiskt nöjda! Erik vad otroligt duktig och noggrann. Dessutom var han mycket trevlig. Det tog endast 2 1/2 vecka från start till slut. Rekommenderar verkligen att Lundqvist bad och bygg och Erik till alla som funderar på att renovera badrummet.. 

 

Renovering av badrum i Tyresö

Anne-Lie K

Vi har nyligen renoverat vårt badrum och är jättenöjda med resultatet. Allt har fungerat perfekt. Den uppskattade tidsplanen var tre veckor men hela jobbet var klart på drygt två veckor. Andrej som utförde det mesta av jobbet jobbade intensivt, men mycket noggrant. Han är mycket lyhörd och utförde arbetet helt enligt våra önskemål men kom också med många goda råd. Vi kan varmt rekommendera Lundqvist bad och bygg AB. 

 

  

 

Badrumsrenoverings i Tungelsta

 Camilla och Bengt L

När vi skulle renovera vårt andra badrum anlitade vi åter igen Lundqvist bad och bygg AB. Killarna som jobbade hos oss var glada och trevliga och mycket tillmötesgående. Arbetet gick undan utan avbrott. Tidplanen var tre veckor men jobbet blev klart före det.Vi har stort förtroende för Lars Lundqvist. Han var alltid anträffbar per telefon och han kom även till arbetsplatsen och kollade hur jobbet fortskred. Vi har bara gott att säga om Lundqvist bad och bygg AB.Vi ger dem 5 stjärnor av 5. 

 

  Badrumsrenovering Radhus - Saltsjö-boo 

Jeremy

    
Mycket nöjd med vårt nya badrum. Lars är väldigt ödmjuk och lyssnar noggran till hur man vill att arbetet ska utföras. Vi hade 2 killar som jobbade åt vårt projekt oavbrutet i 3 veckor, mycket duktiga som kunde sin sak. Har redan rekommenderat dom till mina vänner/familj. Lars blev också rekommenderad till oss via en kollega. 
Vi kommer absolut att anlita Lunqvist Bad o Bygg igen i framtiden
Tack!
/Jeremy & Familj
 
 Badrumsrenovering i Nacka

Jörgen

Tony på Lundqvist Bad och Bygg AB renoverade vårat badrum. Arbetet blev noggrant utfört och klart inom överenskommen tid (~3 veckor). När badrummet var klart fick vi ett kvalitetsdokument på utfört arbete. Vi är mycket nöjda över att vi anlitade Lundqvist Bad och Bygg.