Tjänster

Detta är

Våra tjänster

Vi har ett brett utbud av bygg- och fastighetsrelaterade tjänster. Nedan beskriver vi de tjänster som vi vanligen utför åt våra kunder. Om du har andra behov så är har vi troligen möjlighet att utföra dessa också!

Kontakta oss direkt för offerter, för frågor eller för förutsättningslösa samtal! Du når oss enklast via 0707 40 37 35jobblundqvist@gmail.com eller kontaktformuläret här bredvid.

Skrolla ned eller klicka på länkarna nedan nedan för att läsa mer om våra tjänster.

Tjänst:

Renovering av badrum/våtrum

Efter att ha renoverat hundratals badrum och andra våtrum så har vi utvecklat en erfarenhet och kunskap om badrumsrenoveringar, i Stockholm med omnejd, som är svårt att överträffa.

Vanligtvis utför vi helrenoveringar av badrum åt privatpersoner. Det kan dock röra sig om allt från enklare renoveringar av toaletter till påkostade helrenoveringar och ombyggnationer av större badrum.

Då badrum och andra våtrum måste tåla fuktighet och vatten så är det viktigt att de byggds på ett korrekt sätt, vilket bland annat innebär att rätt material används och att byggnadsföreskrifter följs. Vidare så är det till exempel viktigt att badrumsgolven har korrekt lutning och att utrymmen är ordentligt ventilerade, så att fuktbildning undviks. Dessutom måste givetvis arbetet med elektricitet och rörmokeri utföras korrekt. Nödvändiga tillstånd måste också vara godkända. Ett seriöst byggföretag kan hjälpa och ge råd angående olika föreskrifter och tillstånd.

Det är med andra ord viktigt att du anlitar en pålitlig entreprenör för din badrumsrenovering. Att så många väljer att anlita just Lundqvist bad och bygg i samband med badrumsrenoveringar tror vi beror på att vi har de erfarenheter, kontakter och kompetenser som kvävs för att utföra korrekta, effektiva och hållbara badrumsrenoveringar.

Kontakta oss direkt för offert eller förutsättningslösa samtal!

Tjänst:

Värmepumpar och energieffektivisering

Värmepumpar är en populär teknik för energieffektivisering i bostäder. Genom att använda en värmepump kan man utvinna värmeenergi från omgivningen, exempelvis från marken, vattnet eller luften, och sedan använda denna energi för uppvärmning av byggnaden. Detta gör att man kan minska uppvärmningskostnaderna betydligt.

Vi både säljer, installerar och servar värmepumpar, allt efter kundens behov.

Läs mer om de värmepumpar som vi säljer samt om hur vi installerar, servar och hjälper kunder att få ut det mesta ur pumparna, på sidan Värmepumpar & energieffektivisering.

Kontakta oss direkt för offert eller förutsättningslösa samtal!

Tjänst:

Rörmokeritjänster

Rörmokeritjänster är tjänster som erbjuds av rörmokare eller VVS-tekniker. Dessa tjänster inkluderar installation, reparation och underhåll av VVS-system (samlingar av rör, ventiler, kranar, pumpar och annan utrustning som används för att transportera vatten, gas och avlopp).

Det är viktigt att anlita en professionell rörmokare för att utföra dessa tjänster för att säkerställa att jobbet görs på ett säkert och effektivt sätt. En erfaren rörmokare bör också kunna också ge råd om hur man kan optimera VVS-systemet för att minska energikostnaderna och förbättra effektiviteten.

Rörmokeritjänster utförs regelmässigt i samband med renoveringar, både då det handlar om att renovera kök, badrum eller andra typer av våtrum, samt i samband med helrenoveringar av olika slag. Vi på Lundqvist bad och bygg har utfört åtskilligt av ovanstående renoveringar och har därför flera års erfarenhet av olika typer av rörmokeritjänster.

Kontakta oss direkt för offert eller förutsättningslösa samtal!

Tjänst:

Övriga renoveringar

Renoveringar av byggnader, särskilt om det rör sig om helrenoveringar, kan vara omfattande processer som innefattar en mängd olika delmoment.

Nedan följer några exempel på specifika typer av renoveringar som kan ingå i en helrenovering.

  • Takrenovering, vilket innebär att man byter ut beläggning, till exempel takpannor, bygger om/till delar eller byter ut hela taket.
  • Fasadrenovering, vilket innebär att man förnyar husets yttre. Det kan handla om att måla om eller byta ut fasadplattor, reparera puts eller byta ut fönster och dörrar.
  • Badrumsrenovering: Ett badrum kan vara en av de mest komplexa delarna av en villarenovering. Det kan innebära att man byter ut badrumsmöbler, kakel och klinker eller installerar nya rörsystem.
  • Köksrenovering, under vilken man normalt reparerar rörsystem, byter bänkskivor och vitvaror.
  • El- och VVS-arbeten: Om el- och VVS-systemen är gamla kan det vara nödvändigt att byta ut dem. Detta kan innebära att man drar om elledningar och rör eller installerar helt nya system.
  • Golvläggning, vilket innebär att man byter ut alla eller vissa skikt av golven, till exempel heltäckningsmattor, parkett, laminatgolv och eller de underliggande lagren.

Oavsett vad din renovering innefattar så är det viktigt att planera den noggrant. Det är också viktigt att anlita en pålitlig entreprenör som kan utföra arbetet på ett professionellt sätt.

Vi på Lundqvist bad och bygg har utfört alla moment, som kan tänkas ingå i en renovering, åtskilliga gånger och låter du oss sköta din renovering så har du valt en trygg väg mot en lyckat resultats.

Kontakta oss direkt för offert eller förutsättningslösa samtal!

Tjänst:

Markarbeten

Är det dags att anlägga en trädgård, förbereda för ett nytt garage eller kanske dränera en grund? Vill du samtidigt inte bli ruinerad på kuppen? I så fall är vi företaget för dig.

Kontakta oss direkt om du har frågor eller om du vill ha en offert

Vad är markarbeten frågar sig en del? Jo, markarbeten är en form av byggnadsarbete som fokuserar på att förbereda marken och installera olika anläggningar, som till exempel garage, trädgårdar och lekplatser. Det kan föra sig om allt från schaktning och nivellering av mark till installation av ledningar, vägar och trädgårdar, med mera.

Exempel på mark- och anläggningsarbeten kan vara:

  • Schaktning och utgrävning av mark för att förbereda byggplatsen för en byggnad eller annan anläggning.
  • Installation av avloppssystem och dräneringssystem för att säkerställa att vatten avleds.
  • Installation av markbeläggningar såsom betong, asfalt, grus, plattor, eller liknande.
  • Installation av trädgårdar och grönområden med mera.

Behöver du hjälp med något av ovanstående? Kontakta oss i så fall för offert eller för förutsättningslöst samtal.

Du kan även besöka vår sajt www.lundqvistmark.se för att läsa mer om våra markarbeten.

Vill du kanske utföra markarbeten själv? I så fall kan du hyra vår 2 ton tunga/lätta minigrävare. Den är smidig och kommer åt begränsade utrymmen, Dessutom är den så liten att den kan transporteras genom att dras bakom en vanlig bil (BE körkort), vilket drar ner kostnaden betydligt för de flesta privatpersoner.

Kontakta oss direkt för offert eller förutsättningslösa samtal!